De tweede testweek op het Circuit de Catalunya in Barcelona begint morgen (dinsdag). Een overzicht van wie wanneer rijdt.

Ferrari: Vettel – dinsdag, donderdag. Räikkönen – woensdag, vrijdag

Mercedes: Hamilton – dinsdagochtend, woensdagmiddag, donderdagochtend, vrijdagmiddag Bottas – dinsdagmiddag, woensdagochtend, donderdagmiddag, vrijdagochtend

Red Bull: Ricciardo – dinsdag, donderdag. Verstappen – woensdag, vrijdag

Williams: Massa – dinsdag, woensdag. Stroll – donderdag, vrijdag

Sauber: Wehrlein – dinsdag, donderdag. Ericsson – woensdag, vrijdag

Toro Rosso: Kvyat – dinsdag, donderdag. Sainz – woensdag, vrijdag

Haas: Grosjean – woensdag, vrijdag. Magnussen – dinsdag, donderdag

Force India: Ocon – dinsdag, donderdag. Perez – woensdag, vrijdag

Renault: Palmer – dinsdagochtend, woensdagmiddag, donderdagochtend, vrijdagmiddag. Hülkenberg – dinsdagmiddag, woensdagochtend, donderdagmiddag, vrijdagochtend

McLaren: Vandoorne – dinsdag, donderdag. Alonso – woensdag, vrijdag

Laatste update: 6 maart 2017


Opvallend is dus dat Pascal Wehrlein voor het eerst weer in de auto stapt na zijn ongeluk tijdens de Race of Champions. De jonge Duitser is hersteld van zijn nekklachten en mag morgen meteen zijn eerste kilometers maken voor het team van Sauber.

Daarnaast is te zien dat Renault het concept van Mercedes heeft gekopieerd. Jolyon Palmer en Nico Hülkenberg testen nu om en om een dagdeel in de R.S.17.

Max Verstappen stapt woensdag weer in de auto, teamgenoot Daniel Ricciardo rijdt morgen als eerste weer met de Red Bull over het circuit van Barcelona voor de tweede testsessie.