Daniel Ricciardo en Jean-Eric Vergne zijn blij met hun elfde en twaalfde startplaats. Het Toro Rosso-duo is gelukkig met de ontwikkeling van de auto en beiden zien kansen om morgen een puntenfinish te bewerkstelligen.

“Ik had in het begin nog wel wat problemen met de balans”, vertelt Ricciardo. “In de derde vrije training was de auto niet optimaal, maar in de kwalificatie ging het al een stuk beter. Ik ben heel tevreden met mijn ronde. We hebben veel progressie geboekt. Het doet me een beetje denken aan China. Zo competitief als we daar waren, zijn we nu weer.”

Vergne
Ook teamgenoot Vergne ziet veel potentie voor de race van morgen. Met zijn beste kwalificatie van het seizoen is de Fransman dichtbij een puntenfinish.

“We hebben een goede auto aan het begin van het Europese seizoen”, aldus Vergne. “Alles is morgen dus mogelijk. Ik ben ontzettend tevreden met mijn twaalfde plaats. Met een beetje geluk hadden we zelfs in Q3 kunnen zitten, maar we zijn bezig aan een goed weekend en ik heb alle vertrouwen in een goede afloop.”