Bereid je optimaal voor op het nieuwe seizoen met de Preview Special 2013 van Formule 1. Het bevat alles over de 19 Grands Prix, 11 teams en 22 coureurs, waaronder 5 wereldkampioenen én eindelijk weer een Nederlander.

Het belooft een spannend jaar te worden. De kans dat één team of één coureur er met kop en schouders bovenuitsteekt, zoals Vettel in 2011, is niet erg groot. Daarvoor hebben te veel teams grote ambities. Red Bull probeert stand te houden, Ferrari en Alonso nemen niet wéér genoegen met een troostprijs, bij McLaren willen ze meer dan alleen races winnen, en de ambities van Mercedes zijn duidelijk geworden met het aantrekken van Lewis Hamilton.

En als de topteams het laten liggen, zijn de coureurs van Lotus, Sauber, Force India en Williams in staat te verrassen. En wie weet kan Giedo van der Garde voor een stuntje zorgen en Caterham zijn eerste WK-punt(en) bezorgen. Dat er voor het eerst sinds 2007 weer een Nederlander actief is in de Formule 1, geeft het nieuwe seizoen sowieso een extra tintje. 

De Preview Special verschijnt op donderdag 7 maart. Jaarabonnees krijgen hem samen met het nieuwe nummer toegestuurd. 

Bestel de Preview Special hier.

Update:

Bij het ter perse gaan van de Preview Special 2013 had Force India zijn coureursbezetting helaas nog niet bevestigd. Inmiddels is dat wel gedaan en heeft ook Marussia nog een coureurswijziging doorgevoerd. Het boek kunnen we niet meer aanpassen, maar voor de volledigheid hierbij de bijgewerkte pagina’s. Download hieronder de herziene coureursprofielen van Adrian Sutil, die terugkeert bij Force India, en Jules Bianchi, die Luiz Razia vervangt bij Marussia. 

(Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies voor Link opslaan als)

(Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies voor Link opslaan als)