Max Verstappen is in de tweede training voor de Grand Prix van Hongarije op de zesde plaats blijven steken. Teamgenoot Daniel Ricciardo is opnieuw de snelste coureur in het veld.

Max Verstappen neemt in zijn eerste run net als ’s ochtends weer stelling tussen beide Ferrari’s. Teamgenoot Daniel Ricciardo blijft nu achter hem, al is het verschil met vijf duizendsten van een seconde minimaal. Verstappens tweede snelle ronde brengt hem naar de tweede plaats op slechts een tiende van Lewis Hamilton. Ricciardo duikt daar weer nipt onder, maar Hamilton pareert direct.

Na lang in de pits te hebben afgewacht, rijdt Verstappen halverwege de sessie weer de baan op. Nu met supersofts in plaats van softs. Ricciardo is hem al voorgegaan een heeft de snelste tijd op de klokken gezet. Verstappen rijdt een snelle eerste sector, maar geeft aan het eind van de ronde toch een halve seconde toe op zijn teamgenoot.

De rode vlag vanwege de crash van Pascal Wehrlein weerhoudt Verstappen ervan zijn tijd verder te verbeteren. Doordat even later Jolyon Palmer voor nog een rodevlagsituatie zorgt, is er weinig gelegenheid om lange runs te rijden.