McGregor verloot een onvergetelijke Meet & Greet met Formule 1 coureur Giedo van der Garde. Hoe maakt u kans? Koop vóór 26 mei een T-shirt, Polo, cardigan of hoody uit de nieuwe Caterham F1 Team collection.

Bekijk hier de volledige collectie

Lever vervolgens de online orderbevestiging in bij uw favoriete McGregor Menswear Store óf toon de flyer die u thuis heeft ontvangen bij uw aankopen in de winkel. 

De Caterham Collectie, voluit de Caterham F1 Team Collection by Giedo van der Garde & McGregor, is een exclusieve McGregor racecollectie die in limited edition wordt uitgegeven. Luxe polo’s, T-shirts, cardigans, hoodies en caps met Giedo van der Garde als inspirator en McGregor als initiator.

Giedo belichaamt immers alle kenmerken van de racerij: Sportief, gedurfd en kosmopolitisch. Precies dát waar ook McGregor voor staat. Het gebruik van originele borduursels, prints en badges, de internationale flair en het onderscheidende geel en groen die als een rode draad door de hele collectie lopen. Ze dragen allemaal bij aan een sportieve, elegante look die zich bovendien gemakkelijk laat combineren met andere stijlen. Op welk circuit u zich ook bevindt.