De Grand Prix van Oostenrijk, die Max Verstappen vorig jaar nog won, zal op zondag 30 juni te volgen zijn in de Ziggo Dome. Ziggo bouwt de poptempel die dag voor haar klanten om tot een heuse F1 Fan Zone. Op een levensgroot scherm kunnen Verstappen-fans de prestaties van hun held volgen.

Het programma is volledig gericht op de Formule 1-fan. Jack van Gelder, vaste presentator van Ziggo Sport, verzorgt de presentatie. Hij wordt daarin bijgestaan door bekende F1-gezichten. Van Gelder is enthousiast over het evenement. “Met mijn enthousiasme voor zowel de sport als voor Max in het bijzonder, aangevuld met de kennis van F1-coryfeeën maken we er samen met de fans een fantastisch spektakel van.”

Wat Ziggo precies in petto heeft, wil het nog niet verklappen. Maar van Gelder is duidelijk. “Je wilt het echt niet missen! Zorg dat je erbij bent.” De kaartverkoop voor Ziggo F1 Live begint op woensdag 27 maart en is speciaal voor Ziggo-klanten. Klanten die Ziggo en Vodafone combineren krijgen extra voordelen, zoals bijvoorbeeld korting op de ticketprijs.