*

Ziggo Sport komt tijdens wintertests dagelijks met video-updates

Nino Stuivenberg

Nino Stuivenberg

22 januari 2019 09:59

Ziggo Sport komt tijdens wintertests dagelijks met video-updates
Red Bull

Formule 1-zender Ziggo Sport zal tijdens de wintertests iedere dag met een video-update komen vanaf het circuit. Dat maakte de zender vanochtend bekend op Twitter.

De wintertests beginnen dit jaar op 18 februari en vinden plaats op het Spaanse Circuit de Barcelona-Catalunya. De eerste testweek duurt vier dagen en loopt van maandag 18 februari tot en met donderdag 21 februari. Aan het eind van iedere testdag levert Ziggo een bijdrage met Olav Mol en Jack Plooij. Deze video’s zijn te zien op Ziggosport.nl en het Youtube-kanaal van Ziggo.

Volg de actie live
Ook tijdens de tweede testweek, van dinsdag 26 februari tot en met vrijdag 1 maart, is de tv-zender aanwezig. Ziggo Sport komt dus iedere dag met video-updates vanaf het circuit, maar brengt geen live verslag uit van de testdagen in Spanje. De rechten daarvan zijn namelijk in handen van het Britse Sky Sports. Sky Sports zendt ongeveer 20 uur aan live beelden uit van de eerste testweek: dagelijks van 14 tot 19 uur.

Wie de testdagen de hele dag door live vanuit Nederland wil volgen, kan terecht op Formule1.nl. FORMULE 1 is tijdens de testdagen namelijk met twee man aanwezig in Spanje en doet iedere dag verslag met een liveblog. Daarin de laatste updates en foto’s vanaf het circuit, zodat je niets mist van de actie op de baan en de eerste meters van de nieuwe Formule 1-auto’s.