Het Formule 1-seizoen is weer begonnen! Bekijk in onderstaand album de foto’s van de eerste vrije trainingen van het seizoen. Het album wordt gedurende de dag regelmatig aangevuld.

Wil je bewegende beelden zien? 

De Formule 1 is dit seizoen volledig te volgen op betaalzender Sport 1, dat alles sessies live uitzendt. Ook het Duitse RTL zendt alle races live uit. Op Veronica en de BBC zijn samenvattingen te zien. De BBC is er in China, Spanje, Canada, Engeland, België, Italië, Japan, India en Brazilië live bij, met de vrije trainingen op BBC2 en de kwalificatie en race op BBC1. Kijk hier voor meer informatie over de F1-uitzendingen dit jaar. 

Het eerste raceweekend is gratis te volgen via pay-per-view bij Ziggo en UPC. Bij Ziggo kan via de internetsite een gratis digitale toegangskaart worden besteld. Bij UPC kan dit via voorkeuzekanaal 15 van de mediabox. Wie een Horizon mediabox bij UPC gebruikt, kan via de UPC Live TV app zich van een digitale toegangskaart verzekeren. De overige Formule 1-races zijn bij UPC en Ziggo op dezelfde manier te bestellen. Alleen kost een digitale toegangskaart dan €6,95 per Formule 1-race. Neem voor meer informatie hierover contact op met de betreffende provider.