Lando Norris zegt dat zijn rugklachten verholpen zijn. De Brit had last van rugklachten tijdens het tweede raceweekend in Oostenrijk, maar de Brit is na de Grand Prix van Steiermark naar Engeland gegaan voor een aantal scans en de pijn is nu verdwenen.

Al vroeg in het raceweekend van de Grand Prix van Steiermark merkte Norris op dat hij wat klachten had. “Ik heb fysiek ergens last van. Ik weet niet precies wat, maar het doet behoorlijk pijn. Daarom kon ik ook niet zoveel rijden”, zei Norris. Hij had buiten de auto nergens last van, maar “in de auto doet het behoorlijk pijn, vooral in de snelle bochten of als ik rem”. Norris meldt nu in Hongarije dat het probleem opgelost is en de pijn verdwenen is.

Lees ook: Paddockposts: Mercedes verslaat Williams, Zak Brown bedenkt bijnaam voor Norris

“Ja, we hebben gevonden wat het was”, antwoordt Norris. “Het is opgelost voor deze week. Ik ben teruggegaan naar Engeland, ik ben daarbij binnenin mijn bubbel gebleven, voor een paar scans. Ik voel me beter dan vorige week. Ik voel me nu prima, maar ik weet het pas wanneer ik in de auto zit”, aldus Norris.

Lees ook: Rondetijd op Hungaroring geschrapt bij overschrijden track limits bocht 4, 11 en 12

Wat de oorzaak van de rug- en borstklachten was? “Een gebroken hart, ik ben gedumpt”, grapt Norris. “Nee, maar het was natuurlijk een lange tijd sinds ik in een Formule 1-auto zat, ik kon er niet aan wennen. Het was het plotse vele rijden waardoor ik de klachten kreeg. Ik had wat blauwe plekken”, sluit hij af.

Luister hier de nieuwe Paddockpraat-podcast van FORMULE 1! Over de Ferrari-malaise in Maranello, de hosanna bij Mercedes en hoe moeilijk het voor Alex Albon moet zijn om bij Red Bull naast Max Verstappen goed uit de verf te komen.
Luister hier (via iTunes of Google Podcast)
Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Foto: Motorsport Images