Het is uitverkoop in de Formule 1 Shop. Een groot aantal producten van topteams als Ferrari, McLaren en Lotus wordt nu met korting voor absolute topprijzen aangeboden!

In de eerste plaats wordt vijftig jaar McLaren met vijftig procent korting gevierd! Zo is een Jenson Button T-Shirt nu geen 50, maar 25 euro, terwijl een Rocket Red Shirt nog maar € 29,95 kost.

Voor wie liever voor een iets nettere look gaat is het officiële McLaren Team Management Shirt afgeprijsd naar 49,95, terwijl een 2013 Team Polo in de uitverkoop in plaats van voor 90 voor slechts 45 euro over de digitale toonbank gaat.

Ferrari
Behalve de McLaren-teamkleding is ook de kledij van Scuderia Ferrari in de aanbieding. De officiële 2013 Team Polo – geproduceerd door Puma en voorzien van alle juiste logo’s en details – kost in de sale nog maar € 55,-. Het meer casual 2013 Ferrari T-Shirt is er zelfs al voor 44,95.

Lotus
Tenslotte is er ook Lotus-teamkleding in de uitverkoop. Het algemene Lotus F1 Shirt ligt nu met korting in de shop voor een prijs van 89,95. De 2013 Polo van stercoureur Kimi Räikkönen is verder afgeprijsd naar € 49,95, terwijl het 2013 Shirt van The Iceman nu 34,95 kost.

Bestellen?
Alle bovengenoemde artikelen zijn – zolang de voorraad strekt, want op is op – uit voorraad leverbaar. Zie de aanbiedingspagina van de Formule 1 Shop voor meer informatie omtrent de beschikbare maten, verzendkosten, voorwaarden en nog veel meer mooie Formule 1, auto- en motorsport aanbiedingen!