Een mooie zomer betekent mooie aanbiedingen in de Formule 1 Shop, waar de Ferrari- en Red Bull-teamkleding nu in de zomeruitverkoop is.

Uit de Ferrari-kledinglijn hebben we speciaal voor de hete zomerdagen die er nog aan komen de officiële teampolo en het teamshirt in de aanbieding. De polo is van € 79,95 naar € 54,95 afgeprijsd en is verkrijgbaar in de maten S, L, XL en XXL. Het T-shirt is er in dezelfde maten en kost nu geen 59,95 meer, maar nog slechts 44,95.

Voor het geval er toch nog wat koudere, regenachtige zomerdagen komen, is ook de Ferrari-sweater in de aanbieding. Net als de polo en het T-shirt is de sweater gefabriceerd door Ferrari’s officiële kledingpartner Puma en voorzien van alle juiste sponsorstiksels en teamlogo’s. De sweater was oorspronkelijk 114,95, maar gaat nu voor 94,95 over de toonbank.

Behalve deze kledingartikelen, is de Kimi Räikkönen-cap eveneens in de aanbieding. Met de pet van de Iceman hou je je hoofd nu cool voor € 29,95 in plaats van de gebruikelijke € 34,95.

Red Bull
Uit de Red Bull-collectie hebben we eveneens zowel de polo als het team-T-shirt in de sale, van Red Bulls kledingpartner Pepe Jeans. Het T-shirt is voor de zomerse aanbiedingsprijs van 44,95 in de uitverkoop, terwijl de polo van 69,95 naar 59,95 is afgeprijsd.

Mochten deze frisse zomershirtjes toch niet genoeg warmte bieden voor de zomeravonden, of mocht je alvast aan het najaar denken, dan hebben we ook de softshell jas van Red Bull nog in de actie-verkoop. Dit officiële teamproduct is verkrijgbaar in de maten L en XL, met een prijskaartje waar niet langer € 159,95 op staat, maar € 139,95.

Klik op de links om de betreffende artikelen te bekijken, of hier om de algemene Formule 1 Shop te bezoeken. Zie de shop en artikelen voor meer informatie over de maten, verzendprijzen en verdere informatie over verzending.