*

Verstappen na beslissing in Australië: ‘Teleurgesteld, maar is de juiste beslissing’

Marijn Sourbron

Marijn Sourbron

13 maart 2020 10:34

Verstappen na beslissing in Australië: ‘Teleurgesteld, maar is de juiste beslissing’
Motorsport Images

Max Verstappen keek vol enthousiasme uit naar de start van het nieuwe seizoen, maar die start is dus uitgesteld. Wanneer het seizoen wel van start kan gaan is voorlopig onduidelijk. Verstappen is teleurgesteld maar begripvol.

Teleurstelling is het algemene gevoel in de paddock. Toch toont iedereen begrip voor de beslissing van de FOM en organisatie in Australië. Ook Max Verstappen denkt dat het schrappen van de GP van Australië de correcte beslissing is. “We keken allemaal uit naar de start van het seizoen 2020. Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar we begrijpen allemaal dat dit uiteindelijk de juiste beslissing was.”

Lees ook: Brawn legt uit waarom F1 toch afreisde naar Australië: ‘Zorgen voor ontspanning in moeilijke tijd’

Niet alleen Verstappen en de andere coureurs keken uit naar het nieuwe seizoen, ook miljoenen fans wachtten vol verwachting op de eerste race in Melbourne. “Ik vind het jammer voor alle fans en iedereen die hierbij betrokken is. Blijf veilig”, besluit Verstappen.

Lees ook: F1-topman Carey: ‘Weten dat we snel over Bahrein en Vietnam moeten beslissen’

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. statistics, marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Gerelateerd