#Hamilton: 'Ben de fans erg dankbaar voor hun steun'

06-07-2012 | Door: Daan de Geus
Lewis Hamilton is alle fans die vandaag het slechte weer hebben getrotseerd om naar Silverstone te komen erg dankbaar, en het spijt hem dat hij helaas niet veel heeft kunnen doen om ze te vermaken.

"Ik kan me niet herinneren dat ik eerder zoveel fans op een vrijdag langs de baan heb zien zitten, dus het spijt me heel erg dat al die geweldige fans maar weinig actie hebben gezien", zegt Hamilton, die overigens wel de snelste man van de dag was.

"Het weer was helaas echter dramatisch en wij als coureurs hebben jammer genoeg ook niet voldoende regenbanden tot onze beschikking om de fans ook in dit soort weersomstandigheden te vermaken", legt de McLaren-coureur uit.

"Ik vind dat echt heel sneu voor de fans, want we stellen al hun steun uiteraard zeer op prijs", benadrukt de Engelsman, voor wie de race in Silverstone uiteraard een thuiswedstrijd is en voor wie dus veel fans op de tribune zitten.

"Ik hoop echt dat de fans een manier vinden om warm te blijven, de regen te weerstaan en niet gedesillusionneerd raken, want de rest van het weekend wordt hopelijk wel leuk voor ze", denkt Hamilton, die daarmee ook verwijst naar de verwachte verbeterde vorm van McLaren, dat een behoorlijk aantal updates heeft meegenomen naar Silverstone.


Tags: mclaren, hamilton
Er zijn weer twee topevenementen te boeken bij Ticket+Travel! Bestel nu snel om de Formule 1-testdagen in Barcelona of de 24 Uur van Le Mans bij te wonen. Lees meer...
REACTIES