Paul di Resta en Adrian Sutil kwamen in India voor Force India als achtste en negende over de streep. De twee coureurs in Indiase dienst stapten daarom tevreden uit hun wagen.

“Het is geweldig om punten te scoren in India, de thuisrace van het team en voor ons echt een belangrijke Grand Prix”, vertelt Paul di Resta, die achtste werd. “We kozen voor een riskante strategie, door in de openingsronde al binnen te komen voor de harde band. Daarna deelden we de wedstrijd door tweeën en stopte ik opnieuw in de dertigste ronde. Het andere mooie, is dat we in de afgelopen races weer steeds sneller zijn geworden. Ik voel mij meer op mijn gemak in de wagen, dus ik denk dat we in Abu Dhabi voor een soortgelijk resultaat kunnen gaan.”

Waar Di Resta al in de eerste ronde stopte, kwam Sutil als een van de laatsten pas binnen voor nieuw rubber. “Het doel was om punten te scoren, dus de achtste en negende plaats is een geweldig resultaat”, aldus de Duitser. “Ik had een riskante een-stopstrategie. Pas tijdens de race besloten we ‘m uit te gaan voeren.”

“We dachten dat de zachte band maximaal vijf ronden meekon. Ik reed dus heel voorzichtig en hield het er bijna twintig ronden op uit. Na wat lastige races, bewezen we vandaag wat we met een beetje teamwork kunnen presteren.”