MAGAZINE
Formule 1 nr. 4 is uit!

Formule 1 nr. 4 is uit!

Met zijn zevende plaats in Maleisië pakte Max Verstappen niet alleen als jongste coureur ooit zijn eerste WK-punten, maar was hij ook meteen de best geklasseerde coureur uit de Red Bull-stal. Ook Sebastian Vettel zorgde voor een sensatie door in zijn tweede race voor Ferrari al de Mercedes-coureurs te verslaan. Lees er alles over in het nieuwe nummer van Formule 1, met nog veel meer nieuws, interviews, achtergronden en de mooiste foto’s!

Tropische verrassing

Na de technische tegenslag bij zijn Grand Prix-debuut gaat het voor Max Verstappen in Maleisië een stuk beter. Hij wordt de jongste ooit die punten scoort in het wereldkampioenschap. “Spanning heb ik niet gevoeld, want ik wist dat het erin zat.”

Blij dat ik rij

Nadat het team in Australië alleen voor de gezelligheid leek te zijn gekomen, moet Manor Motorsport in Maleisië echt aan de bak. Anders kan het fluiten naar het prijzengeld van vorig jaar. Maar de opstartproblemen duren voort.

Ferrari verrast ook zichzelf

Dat Ferrari weer races zou gaan winnen, daar zag het wel naar uit. Maar niemand rekende erop dat Sebastian Vettel in een rechtstreeks duel zou afrekenen met de Mercedessen. “En nu ga ik dronken worden.”

Valse hoop of blijde verwachting

McLaren rijdt al twee Grands Prix achteraan, maar het lijkt niemand te deren. Iedereen lacht, iedereen is blij. Fernando Alonso is weer terug na zijn testongeluk en Honda belooft een winnende motor. Waar komt al dat optimisme vandaan?

De morele winnaar

Toen Giedo van der Garde in Australië met juridische stappen een stoeltje bij Sauber probeerde af te dwingen, haalde dat zelfs het achtuurjournaal. Onbedoeld werd hij de hoofdrolspeler in een soap. Inmiddels is hij een paar weken verder, een goedgevulde bankrekening rijker en een illusie armer. Formule 1 zocht hem op om Saubergate voorgoed af te sluiten.

Online edities bestellen? http://www.formule1.nl/edities/